Menu


Entradas / Starters

Gazpacho de mango, langostinos salteados, cilantro, chile y tartar de pepino y cebolla roja

Mango gazpacho, sautéed prawns, coriander, chili and cucumber and red onion tartar
10€

Ceviche de Lubina con leche de coco, ensalada, crema de maíz dulce, y jengibre confitado

Seabass Ceviche with coconut milk, cherry tomato, sweet corn cream, and confit ginger
14€

Ensalada con queso de cabra caramelizado, manzana salteada, nueces y vinagreta de miel

Caramelized goat cheese salad with sautéed apple, walnuts and honey vinaigrette
12€

Foie micuit con pato confitado y chutney picante de lima y naranja

Foie gras pate with duck confit, spicy lime and orange chutney
14€

Plato thai de langostinos rebozados en panko con salsa de chile dulce

Thai plate, fried king prawns with sweet-chili sauce
12€

Raviolis de langostinos con salsa de champán y caviar

Prawns ravioli in champagne and caviar sauce
13€

Tartar de salmón con aguacate, cilantro y brotes de hierbas frescas

Salmon tartar with avocado, coriander and fresh herb shoots
12€

Carpaccio de ternera con aceite de albahaca, crema de parmesano y crema de setas y trufa

Beef carpaccio with basil oil, creams of parmesan and truffle and fresh herbs
12€

Ensalada César con pollo crujiente, parmesano, bacon y picatostes

Cesar salad with crispy Chicken, parmesan, bacon and croutons
12€

Langostinos en tempura con ensalada Thai, naranja, cacahuetes y vinagreta de maracuyá

Tempura prawns on a thai salad of seasonal vegetables, orange, nuts and maracuya vinaigrette
13€

Gambas pil pil “Don Quijote”

Prawns Pil Pil “Don Quijote style”
12€

Al Grill / From the Grill

Entrecote de ternera

Steak entrecote, tasteful entrecote cooked to your liking
27€

Solomillo de ternera

Beef tenderloin, the finest meat cooked to your liking
27€

Chateaubriand (mínimo 2 personas)

Chateaubriand, the best Chateaubriand cooked at your table (minimum 2 persons)
28€

Solomillo a la piedra (mínimo 2 personas)

Beef tenderloin, the finest meat cooked on a hot stone at your table (minimum 2 persons)
28€

"Porterhouse" T-bone para 2 personas cocinado a su gusto

Porterhouse" T-bone steak, 3,2cm thick and cooked to your liking (2 persons per steak)
35€

Hamburguesa de ternera, queso a su elección y nuestra salsa especial un poco picante

Beef hamburger with cheese of your choice and homemade chili mayonnaise
19€

Costillas de cerdo barbacoa, salsa “Jack Daniels” casera, ensalada de col y puré de maíz

BBQ ribs glazed in homemade “Jack Daniels” sauce, coleslaw and grilled corn purée
23€

Everything from the grill comes with optional sauce and potatoes. All prices add a side for 3

French Fries, Mashed potatoes or Gratinated potatoes
Béarnaise sauce, Pepper sauce or BBQ sauce
Mushroom and onion, Seasonal vegetables or Crispy fried onions

Platos Principales / Main Course

Rodaballo y langostinos flambeados a la crema

Flambéed turbot and king prawns in a delicious creamy sauce
24€

Lenguado a la plancha con patatas salteadas en salsa “beurre blanc” de ajo y limón

Grilled sole with sautéed potatoes in sauce “beurre blanc” of garlic and lemon
24€

Salmón glaseado con salsa teriyaki de naranja, verduras salteadas y chutney de espárragos

Glazed salmon with orange teriyaki sauce, sautéed vegetables and green asparagus chutney
21€

Espaguetis y langostinos salteados con tomate, aceite de ajo y guindilla

Spaghetti pil pil, sautéed prawns in a tomato, garlic and chili sauce
19€

Pollo relleno de verduras con salsa Pedro Ximénez y puré cremoso de patatas

Chicken stuffed with vegetables, Pedro Ximenez sauce and creamy mashed potatoes
20€

Curry rojo estilo tailandés con pollo o langostinos, verduras y arroz

Red curry thai style of chicken or prawns, vegetables and rice
20€

Strogonoff de solomillo de ternera con arroz basmati

Beef Stroganoff, made from tenderloin beef with basmati rice
23€

Carré de cordero en costra de hierbas con patatas, tomates y setas salteadas

Rack of lamb with a crust of fresh herbs served with sautéed potatoes and mushrooms
26€

Confit de pato con patatas salteadas y salsa de vino tinto y frutos rojos

Duck confit with pan-fried potatoes served with red wine and wild berries sauce
23€

Menu Niños/ Childrens Menu

Espaghetti Bolognesa

Spaghetti Bolognese
12€

Fingers de pollo empanado

Homemade chicken fingers
12€

Hamburguesa de ternera

Homemade Hamburger
12€

Palitos de pescado

Fish fingers
12€
IVA incluido. Cubierto 1.90€ / IVA included. Cover 1.90€

Postres / Desserts

Panna cotta de chocolate blanco y un toque de fruta de la pasión

Panna cotta made of white chocolate and topped with passion fruit
8€

Tatín de manzana con crema inglesa y helado de vainilla

Apple tatin with custard and vanilla ice cream
8€

Pavlova con helado de vainilla y frutos rojos

Pavlova with vanilla ice cream and red fruits
8€

Falsa manzana verde sobre tierra de chocolate

Faked green apple over chocolate sand
8€

Crepes Suzettes con helado de vainilla y salsa de naranja al Grand Marnier

Classic crepes with vanilla ice cream and orange sauce Flambéed at the table with Grand Marnier
9€

Fondant de chocolate, corazón de chocolate blanco y helado de vainilla

Lukewarm fondant with a heart of white chocolate, served with vanilla ice cream
9€

Crème brûlée con crujiente de almendras y perlas de sorbete de frambuesa

Crème brûlée with almond streusel and raspberry sorbet pearls
8€

Sorbetes a su elección entre mango, limón, frambuesa y manzana verde

Sorbets, choose between mango, lemon, raspberry and green apple
6€

Helados a su elección entre vainilla, fresa y chocolate

Ice cream, choose between vanilla, strawberry and chocolate
6€

Cócteles / Cocktails

Mojito

Menta fresca, lima, azúcar morena y ron

Fresh mint, lime, brown sugar and rum
9€

Strawberry Daiquiri

Fresas frescas, lima y ron

Fresh strawberries, lime and rum
9€

White Russian

Vodka y Kahlua batido con leche y nata

Vodka and Kahlua beaten with milk and cream
9€

Espreso Martini

Kahlua, espresso and Vodka
9€

Tequila splash

Campari, tequila, orange juice and ginger ale
8€

Bloody Mary

Zumo de tomate, vodka, lima y salsa Perrins

Tomato juice, Vodka, lime and Worcestershire sauce
8€

Frozen Mudslide

Bailey, vodka, helado de vainilla y chocolate

Bailey, Vodka, vainilla and chocolate ice cream
9€

Dry Martini

Ginebra, Vermouth y Olivas

Gin, Vermouth and olives
8€

For any cocktail suggestion, please ask your waiter

Para cualquier cóctel sugerido, por favor pregunte a su camarero

Reservas/Reservations: 952 83 47 48 - info@restaurantedq.es